IV-asentaja

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 5.2.2023

IV-asentajaksi Helsinkiin! 

Haemme asiakkaallemme ammattitaidolla varustettua IV-asentajaa Helsingin seudun kohteisiin. 

Kyseisessä tehtävässä pääset työskentelemään muun muassa IV-koneasennuksien sekä kanava vetojen parissa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Helsingissä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

Olet jo IV-asennuksista kokemusta ja osaamista kerryttänyt ammattilainen. Odotamme sinulta toimeentarttuvaa ja ammattitaitoista työotetta sekä kykyä työskennellä tehtävässä itsenäisesti. Tehtävä edellyttää kuvien lukutaitoa.  Lisäksi edellytämme hyvää suullista suomen kielen taitoa. Työ on fyysistä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään tässä työssä. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Mikäli näet itsesi jo näissä hommissa, laita hakemusta tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten tänään on hyvä aika lähettää hakemus! Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen ja ensimmäinen osa suoritetaan etäyhteyden välityksellä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille. 

Lisätietoja tehtävästä

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989

Avainsanat: IV-asennus, asentaja, rakennustyö, raksa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!