IV-asentaja Tampereelle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 15.8.2022

Etsimme IV-asentajia asiakasyrityksellemme Tampereelle!

Työtehtäviisi kuuluu mm.  

  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Ilmastointiasennukset
  • Ilmanmäärien mittaus- sekä säätö

Asiakasyrityksen kohteet tulevat olemaan vaihtuvia, joten työtehtäviä tulee olemaan monipuolisesti sekä uudis – että saneerauskohteilla.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta asennustehtävistä ja että tiimityön lisäksi suoriudut töistä myös tarvittaessa itsenäisesti. Työaika on se perinteinen maanantaista perjantaihin 7.00–15.30 ja palkkaa maksamme aina kokemuksesi sekä Rakennusalan TES:n mukaan, joten kerrothan meille jo heti hakemuksessa osaamisestasi! Töiden aloituksesta voidaan sopia joustavasti, mutta muistathan, että työllistymisen edellytys on voimassa oleva Työturvallisuuskortti.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä ja sovitaan haastatteluaikaa! 

Lisätietoja HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPower on alalla 20 vuotta toiminut kotimainen yritys. Tarjoamme työntekijöille laadukkaat työvarusteet, virkistävät työsuhde-edut ja TES-mukaisen palkkauksen. Koko työsuhteen ajan tukenasi on myös välittävä ja energinen HR-tiimi. Liity sinäkin kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme!

avainsanat: iv-ala, iv, ilmanvaihtokanavien asennus, iv-puoli, avoimet työpaikat, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.