fbpx

Iv-asentaja Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 30.9.2021

Hei iv-asentaja, oletko valmis uusiin haasteisiin?

Etsimme tällä hetkellä eri ammattitaidolla höystettyjä iv-asentajia Pirkanmaalla toimivien asiakkaidemme uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin. Ei ole sinänsä väliä oletko alan koulutuksen omaava vasta-alkaja vai jo pidempään toiminut iv-alan ammattilainen, kaikille löytyy jotakin. Työtehtävät määräytyvät kohteen tilanteiden ja tekijän oman osaamisen mukaan. Tärkeänä pidämme halua ja kiinnostusta oppia lisää iv-alan ammattilaisena, hyvän työporukan seurassa. Kerro hakemuksessasi jo valmiiksi aiemmista iv-alan kokemuksista ja työtehtävistäsi, joista voimme puhua lisää haastattelussa.

Työ alkaa sovitusti lokakuussa, ja töiden arvioitu kesto on noin 3-6 kuukautta. Tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omille kirjoille, mutta voit myös jatkaa työskentelyä vuokratyösuhteessa. Palkan maksamme aina tekijän ammattitaidon mukaan Talotekniikka-alan TESiä noudattaen, kaikkine lisineen.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin HR-tiimi.

Älä turhia aikaile, vaan lähetä hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja soita haastatteluaika suoraan rekrytointivastaavalta!

Yhteydenottoa odotellen, HR-koordinaattori Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, iv-asentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.