Instrumenttiasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 11.12.2022

Haemme asiakkaallemme loppuvuodeksi määräaikaiseen työsuhteeseen sähköautomaatio/instrumenttiasentajaa.

Työn edellytykset

Etsimme itsenäiseen työhön monipuolisen kokemuksen omaavaa instrumenttiasentaja, jolla on sähköautomaatioalan tai vastaava koulutus, ja jolla on aiempaa kokemusta instrumenttiasentajan tehtävistä.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta sähköautomaatiosta ja kenttäinstrumentoinnin parissa, ja ymmärrystä teollisuuden laitteiston toimintaperiaatteista. Arvostamme myös monipuolista kokemusta esimerkiksi pneumatiikan parissa. 

Tarjoamme

Tässä työssä saat mukavat työkaverit ja siistin työympäristön. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan sekä aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp). Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Toivomme hakijalta

– Sähköautomaation koulutus (putkialan koulutus katsotaan eduksi)

– Aiempaa työkokemusta sähköautomaatio-/ instrumentiasentajan tai muista vastaavista tehtävistä

– Ajokortti, työturva-, sähkötyöturva- ja tulityökortti, nostin kortti, ensiapukortti ja hygieniapassi. Mahdollisuus myös suorittaa pätevyyksiä.

Arvostamme huolellisuutta, ja kiinnostusta oppia uusia asioita, ja uteliaisuutta uusia koneita ja laitteita kohtaan. Olet itseohjautuva ja vastuuntuntoinen ja sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kyky työskennellä muiden ihmisten kanssa ja valmius tehdä on välttämätöntä. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-Konsultti

Santeri Lahdelma 040 688 6545 / Santeri.lahdelma@workpower.fi

Avainsanat: Instrumenttiasentaja, teollisuus, sähköautomaatioasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!