In-house kirjanpitäjä Helsinkiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 5.2.2023

Etsimme kasvavalle yritysasiakkaallemme kirjanpitäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tuleva toimistosi olisi Helsingin Suutarilassa, mutta on myös etätyömahdollisuus noin parina päivänä viikossa.

Tehtäväsi pähkinänkuoressa:

Nimettyjen konserniyritysten taloushallinnon kokonaisprosessista vastaaminen – päivittäisestä kirjanpidosta tilinpäätöksien laadintaan. Vastuualueeseen kuuluisi myös mm. kuukausiraportointi sekä vero- ja muut viranomaisilmoitukset. Tukenasi toimivat ulkoisen laskennan asiantuntijat.

Toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, tilinpäätöskokemus on eduksi
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi
  • Hyvää IT- ja järjestelmäosaamista tai kiinnostusta niitä kohtaan
  • Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • Järjestelmällisyyttä, vastuullisuutta ja tarkkuutta
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Aitoa kiinnostusta kirjanpitotehtäviä kohtaan sekä kehittymishalua

Käytössäsi olisi mm. seuraavat järjestelmät: EmCe, Nomentia, Kasperi, Digia Enterprise. Myös Excelin käyttö on tärkeää tässä tehtävässä.

Yhteenveto ja edut:

Pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä suuressa kotimaisessa konserniyrityksessä. Yritys panostaa toimiston työergonomiaan ja -viihtyvyyteen sekä saat ympärillesi mukavia kollegoita ja kattavan perehdytyksen. Mahdollisuutenasi on syventää taloushallinnon osaamista sekä edetä kirjanpidon vaativimpiin tehtäviin. Yritys tarjoaa myös henkilöstöruokalan ja liikuntasetelit.

Hakuprosessi:

Mikäli tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, lähetäthän meille heti CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön HR-koordinaattori Margarita Keväselle tekstiviestitse 040 721 7223 tai sähköpostitse margarita.kevanen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!