Imupaineauton kuljettaja / asentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.7.2022

Asiakkaamme HRV-Palvelut etsii dynaamiseen Tampereen asennustiimiinsä toiminnan kasvaessa imupaineauton kuljettajaa / asentajaa. Yrityksemme toiminta on alkanut 2010 ja tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan maaliskuussa 2022. Työntekijöitä on tällä hetkellä lähemmäs 40, pääset tutustumaan tarkemmin meihin sivuillamme HRV-Palvelut Oy.

Jos katselit Huvila & Huussi-ohjelman kauden avausjaksoa nyt maaliskuussa, saatoit nähdä meidät Samu Haberin tontilla ojentamassa asiantuntevan kätemme avuksi kaivoprojektissa (jakso ”Rokkikukon päheä piha”).

Mikä juttu?
Päivittäiset työtehtävät sisältävät vaihtelevasti ja monipuolisesti vesihuollon eri työtehtäviä. Työtehtäviin lukeutuu muun muassa vesikaivohuoltoja, suodatinasennusratkaisuja, laiteasennuksia, possutusta, pumppaamohuoltoja, erotinkaivojen huoltoja, viemäreiden kuntokartoituksia, tukosten avaamista sekä viemäriputkistojen pesuja ja kuvauksia. Työnkuva voi pitää sisällään lisäksi pieniä sähkötöitä esimerkiksi pumppaamo- ja laiteasennusten yhteydessä.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti ja ajallaan, vahvaa työmoraalia noudattaen. Osallistut päivittäisiin tehtäviin tiiviissä yhteistyössä lähitiimisi kanssa. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta, joten sinulla tulisi olla työssäsi joustavuutta, luotettavuutta ja paineensietokykyä asiakkaiden kanssa toimiessasi. Työaika on lähtökohtaisesti arkisin klo 7-15.30, mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen ja päivystysvuorojen mukaisesti.

Sinulta toivomme
Etsimme tiimiin C-kortillista osaajaa, jolta löytyisi joko putki-, sähkö- tai muu tekninen tutkinto takataskusta. Toivomme, että olet nopea oppimaan ja omaat lisäksi teknistä tietotaitoa sekä hyvät kädentaidot. Pääset työskentelemään tiimissä, jossa on reipas syke, mutta hommia tehdään rennolla otteella. Uudelta tiimin jäseneltä toivotaan huumorintajun lisäksi oppimishalua sekä aitoa kiinnostusta kehittyä tässä työssä.

Me puolestamme tarjoamme
Olet osa ammattitaitoista työyhteisöä ja ketterää organisaatiota. Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohtajan ja kollegoiden kanssa, joten yrityksen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle aamupalan ennen työvuoron alkua, pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tampereen hallilla on myös sähköauton latausmahdollisuus. Työsuhteessa sinulle kuuluu myös ateriakorvaus ja mahdolliset ylityöt maksetaan TES mukaan. 

Miten edetä tästä?
Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kotisivujemme www.workpower.fi kautta. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilölle osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää?
Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa HR-koordinaattori Camilla Lehto/camilla.lehto@workpower.fi / puh. 040 516 9393. Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: liikkuva työ, kokopäivätyö, vakituinen, vesihuolto, imupaineauton kuljettaja, Pirkanmaa

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.