Ilmastointiasentaja toimistosaneerauskohteisiin

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.12.2021

Hei sinä ilmastointialalla uraa luonut asentaja! Etsimme sinua asiakasyritykseemme Pirkanmaalle.

Etsimme tällä hetkellä asiakasyryksemme saneerauspuolen kohteisiin ilmastointiasentajaa. Työtehtävät määräytyvät kohteen tilanteiden ja tekijän oman osaamisen mukaan. Työtehtävät ovat monipuolisia, aina asennuksesta ja korjaamisesta laitteiden huoltoon. Kerrothan hakemuksessasi siis tarkasti, mitä olet jo tehnyt ja mitä taas tahtoisit vielä oppia! 

LVI-asentajan perustutkinto katsotaan eduksi, sekä myös kokemuksella kerrytetty ammattitaito. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. Työturvallisuuskorttikoulutuksia voit tarvittaessa katsoa täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. Palkkaus Talotekniikka-alan TES mukaan.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja osaava WorkPowerin HR-tiimi.

Toteutamme kaikki haastattelut etäyhteyksin, joten jätä hakemuksesi ja nähdään videohaastattelussa! Kysy lisätietoja numerosta 0406766383, HR-koordinaattori Ira Martin 

avainsanat: IV-asentaja, Ilmanvaihtoeristäjä, ilmastointiasentaja, rakennustyömaa, työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.