Ilmastointiasentaja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Ilmastointiasentajien haku kesälle 2022 on auki!

Kesän aikana pääset työskentelemään vaihtuvissa saneerauskohteissa. Työtehtäviin kuuluu mm. ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä venttiilien tulppaukset ja pesut. Työtehtävät kuitenkin määräytyvät kokemuksesi mukaisesti, joten kerrothan siitä hakemuksessasi!

Asiakasyrityksellämme on useita kohteita Tampereella ja naapurikunnissa, ja vaihtuvien kohteiden vuoksi oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Hakemamme henkilö omaa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halua menestyä ja edetä urallaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle.

Työaika ma-pe klo 7-15.30. Kesätöiden aloitus sovitaan sopimuksen mukaan, aloitus ajoittuu touko-heinäkuulle ja kesätöiden kesto n. 1-4kk.

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet koko työskentelysi ajaksi. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja helposti lähestyttävä WorkPowerin raksatiimi. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan.

Tervetuloa viettämään monipuolista kesää WorkPowerille! Lisätietoja kesätöistä antaa raksan rekrytiimi:

HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

HR-koordinaattori Katri Mäkinen 0408324363 / katri.makinen@workpower.fi

HR-harjoittelija Sami Pasori 0406679544 / sami.pasori@workpower.fi

avainsanat: avoimet työpaikat, iv-asentaja, ilmanvaihtoasentaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.