Hydrauliikka- / pneumatiikka-asentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 7.12.2021

Haemme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle Poriin hydrauliikka- / pneumatiikka-asentajaa.

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys mutta taustavoimat ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Uuden brändin myötä toimintaa kehitetään aktiivisesti muistaen vanhojen opit yhdistäen sen uuteen draiviin. Toimintaan tarkemmin pääset tutustumaan tästä.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana kunnossapito/asennustiimiä. Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan sekä pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan ja/tai pneumatiikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana ja toimialueena on Satakunta.

Toivomme sinulta:
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme Sinulle:
– mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
– vaihtelevuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
– hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan HydSupplyn työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille nettisivujemme kautta. 

Yhteyshenkilö:
HR-koordinaattori 
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.