Hydrauliikka-asentajia Jyvässeudulle

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2024

Etsimme Jyväskylän seudulla sijaitseville asiakasyrityksillemme innokkaita ja ammattitaitoisia hydrauliikka-asentajia.

Työtehtävät

Työtehtävät määräytyvät henkilön osaamisen sekä asiakasyritystemme tarpeiden mukaisesti. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi hydrauliikkajärjestelmien asennusta, huoltoa, korjausta tai vianmääritystä. Voit osallistua myös uusien järjestelmien asennukseen ja käyttöönottoon. Osaaminen putkien taivuttamisesta katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulle olisi kertynyt aikaisempaa kokemusta hydrauliikka-asentajan työtehtävistä sekä sinulla olisi tehtävään soveltuva tekninen kokemus ja koulutus. Toivomme, että työntekijänä olet reipas ja luotettava sekä motivoidut hydrauliikan parissa työskentelystä. Eduksi katsotaan kyky lukea teknisiä piirustuksia sekä voimassa olevat työturva- ja tulityökortit. Mikäli sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä sitoutunut asenne työhön, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme

  Töitä on tarjolla joustavasti niin lyhyempiä kuin pidempiäkin pätkiä. Työsuhteen aloitus on sovittavissa omaan tilanteeseesi sopivaksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työsuhdetta asiakasyrityksen omilla kirjoilla määräajan jälkeen. WorkPowerin vuokratyöntekijällä on mukava ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi on tukena ja apuna koko vuokratyösuhteen ajan. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtospimusta. Palkkaus pohjautuu työehtosopimukseen sekä aiempaan osaamiseesi.

  Hakuprosessi

  Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Hakemuksen ja CV:n voit jättää oheisesta linkistä. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi. Hae rohkeasti ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme!

  Lisätietoja

  Maiju Majamaa
  HR-koordinaattori
  maiju.majamaa@workpower.fi
  040 653 7398

  Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, hydrauliikka, asentaja, asennus, kunnossapito, korjaus

  Ilmoitusnumero: 92422781

  Hae työpaikkaa

  WorkPower ❤️ vuokratyö

  Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

  Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

  WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

  Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

  Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

  Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

  Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus