Hydrauliikka-asentaja

Kokoaikainen

Köyliö, Eura, Säkylä

Haku päättyy 18.12.2022

Haemme asiakkaallemme hydrauliikka-asentajaa Kauttualle. Asiakasyrityksemme pääasiallinen toimiala on konepajateollisuus ja metallityöt.

Työnkuvaus: 
Työhösi kuuluu mm. hydrauliikkakoneikkojen, venttiiliryhmien, erilaisten venttiilien ja letkujen sekä putkien esivalmistelu ja asennus sekä niiden liittimien kiinnittäminen. Asennettavat koneet ja laitteet ovat mm. siirto- ja nostokoneita. Toivomme hakijalta piirustustenlukutaitoa. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa asiakkaan hallilla. 

Toivomme sinulta:
– oma-aloitteellisuutta sekä kiinnostusta oppia uutta ja kehittää itseäsi
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme on vuosikymmenien ajan toiminut kotimainen yritys. Saat työhösi kattavan perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
Saara Kolkka / HR-koordinaattori
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888

Avainsanat: hydrauliikka, asentaja, päivätyö, Kauttua, Eura

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!