Hydrauliikka-asentaja

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 31.3.2023

Haemme asiakkaallemme Kuopioon ammattitaitoista ja kokenutta hydrauliikka-asentajaa.

Yritys toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Asemapaikka on Kuopiossa, mutta työ on liikkuvaa ja asiakassektori on laaja. 

Työnkuvaus:

Työ on pääasiassa teollisuudessa tapahtuvaa hydrauliikka-asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Suomen alueella.

Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia, putkituksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta liikkuvaan työhön

Toivomme sinulta:

Aiempi ura vastaavissa tehtävissä tai teollisuuden kunnossapidosta antavat hyvän pohjan tähän tehtävään. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja lisäkoulutusta tarpeen mukaan sekä ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työssä on myös hyvät etenemismahdollisuudet.  Saat taustalle ison, monipuolisen toimijan, hyvät työvälineet ja käytössä on myös huoltoautot. 

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Santeri Lahdelma, santeri.lahdelma@workpower.fi / 040 688 6545

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!