Hydrauliikka-asentaja Paineteholle/Hydsupplylle

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 31.5.2022

Haemme asiakkaallemme, Paineteho / Hydsupply Oy:lle, Kuopioon ammattitaitoisia ja kokeneita hydrauliikka-asentajia.

Yritys toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Asemapaikka on Kuopiossa, mutta työ on liikkuvaa ja asiakassektori on laaja. 

Työnkuvaus:

Työ on pääasiassa teollisuudessa tapahtuvaa hydrauliikka-asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Suomen alueella.

Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia, putkituksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– motivoitunutta asennetta
– valmiutta liikkuvaan työhön

Toivomme sinulta:

Aiempi ura vastaavissa tehtävissä tai teollisuuden kunnossapidosta antavat hyvän pohjan tähän tehtävään. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja lisäkoulutusta tarpeen mukaan sekä ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työssä on myös hyvät etenemismahdollisuudet.  Saat taustalle ison, monipuolisen toimijan, hyvät työvälineet ja käytössä on myös huoltoautot. 

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. Valittava henkilö palkataan suoraan Painetehon/Hydsupplyn palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.