Hydrauliikka-asentaja, HydSupply Oy

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 4.7.2022

Haemme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle Turkuun hydrauliikka-asentajaa teollisuuden kunnossapitoon. 

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys mutta taustavoimat ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Uuden brändin myötä toimintaa kehitetään aktiivisesti muistaen vanhojen opit yhdistäen sen uuteen draiviin. Toimintaan tarkemmin pääset tutustumaan tästä.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana kunnossapito/asennustiimiä. Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Työssäsi suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Katsomme eduksi pneumatiikan osaamisen. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana ja työkohteet sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa. Saat käyttöösi varustellun huoltoauton.

Toivomme sinulta:
– 
hyvää ongelmanratkaisukykyä
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme Sinulle:
– mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
– vaihtelevuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
– hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan joukon ympärillesi.

Hakuprosessi:
Kyseessä on rekrytointi suoraan HydSupplyn työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta (etänä), joten kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen meille nettisivujemme kautta. 

Yhteyshenkilö:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.