Hydrauliikka-asentaja HydSupply Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.7.2022

Etsimme asiakkaallemme HydSupply Oy:lle ammattitaitoista hydrauliikka- asentajaa Tampereelle.

HydSupply Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. HydSupply toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa erikoistuen erityisesti hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueisiin. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin. HydSupply on nuori kasvuyritys, mutta taustavoimat ovat toimineet alalla yhteen lasketusti jo yli seitsemän vuosikymmenen ajan.

Työnkuva:
Tulet toimimaan osana kunnossapito/asennustiimiä. Työsi tulee pitämään sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Työnkuva tulee sisältämään myös vianhakua ja mekaanista asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa itsenäisesti ja/tai osana asennustiimiä. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella, mutta tulet työskentelemään myös Pirkanmaan ulkopuolella.

Toivomme sinulta:
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
– hyvää ongelmanratkaisukykyä
– aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
– valmiutta liikkuvaan työhön myös Pirkanmaan ulkopuolella

Tarjoamme:
– mielenkiintoisen työpaikan kasvavassa yrityksessä
– vaihtelevuutta ja monipuolisuutta työhösi jokaisen tilauksen ollessa erilainen
– kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tueksesi

Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kuvailethan hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi sekä liitäthän mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin HR-koordinaattori Camilla Lehto, 040 516 9393

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.