Huoltoteknikko Varkauteen

Kokoaikainen

Varkaus

Haku päättyy 30.10.2023

Etsitään huoltoteknikkoa Varkauteen!

Työnkuva lyhyesti: 

Etsimme nyt asiakkaallemme Varkauteen motivoitunutta tekijää huoltoteknikon tehtäviin. Työnkuvassasi vastaat erilaisista terveydenhuollon tuotteiden ja tavaroiden tarkastuksista, sekä niiden pienistä huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Vastuullasi on myös näiden toimenpiteiden suorittamisaikataulujen koordinoiminen yhdessä muiden tahojen vastaavien, kuten esimerkiksi hoitohenkilökunnan kanssa. Työssäsi vaaditut tarkastus- ja huoltoimenpiteet ovat suhteellisen yksinkertaisia, mutta ne pitää hoitaa tarkasti ja huolellisesti ennalta laadittujen tarkastuslistojen mukaisesti. Työtä suoritetaan itsenäisesti asiakaskohteen omissa tiloissa.

Toivomme hakijalta:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. apuvälineteknikko/pienkonekorjaaja) ja/tai aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, ongelmanratkaisuun, sekä oman työn aikataulutukseen
  • Vastuullista ja huolellista työskentelyotetta

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Aidosti välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!
  • Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme pidemmäksikin aikaa!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Konsultti Santeri Lahdelma 
0406886545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

Ilmoitusnumero: 83940012

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus