Huoltoteknikko Scanbur A/S:lle

Kokoaikainen

Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku

Haku päättyy 31.10.2021

Etsitkö monipuolista ja liikkuvaa huoltotyötä modernien tutkimuslaitteiden parissa? Nautitko itsenäisestä työstä, jossa pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi kulkuun?

Haemme nyt asiakkaallemme Scanbur A/S:lle huoltoteknikkoa liikkuvaan työhön.

Scanbur A/S on Pohjoismaiden johtavia tutkimuseläinten asumis-, puhdistus-, ja dekontaminaatioratkaisujen valmistajia, jonka toimialaan kuuluu myös laitteiden huollot ja päivitykset. Yli 50 vuoden kokemuksella toimiva perheyritys toimittaa laitteistoja useisiin maihin Euroopassa ja heidän asiakkaitaan ovat muun muassa yliopistojen ja lääketehtaiden tutkimuslaboratoriot. 

Työpäiväsi

Työpäiväsi alkavat kotoasi, jossa suunnittelet asiakaslähtöisesti aikataulusi sekä huoltokäynnit eri työkohteisiin. Työsi sisältää sekä ennakkohuoltoja että vikakorjauksia tarpeen mukaan. Vianhaku ja korjaukset kuuluvat kiinteänä osana työhösi, kuten myös laitteistojen päivitykset ja ohjelmien testaukset. Kokemus vastaavista tehtävistä ja erityisesti perusteellisesta vianetsinnästä on hyödyksi, sillä työnkuva on itsenäinen ja vastuullinen. Työhön kuuluu myös yhteistyö tutkimushenkilökunnan kanssa, kuten vikatilanteiden selvitys ja asiakkaiden perehdyttäminen laitteistojen käyttöön. Hyvät sosiaaliset taidot ja palveluhenkisyys ovat siis myös eduksi. Kollegasi sijaitsevat muissa Pohjoismaissa ja projektipalaverit sekä työn suunnitteluun liittyvät kokoukset hoituvat etäyhteyksin. 

Työkeikat sijaitsevat ensisijaisesti Uudenmaan alueella, jonka lisäksi työnkuvaan kuuluu matkoja niin Suomessa kuin ulkomailla, yhteensä noin 80 päivää vuodessa. Asennuskeikat suuntautuvat pääasiassa yliopistokaupunkeihin Suomessa sekä muun muassa Ruotsiin, Tanskaan, Italiaan ja Saksaan. Työn perehdytykseen kuuluu koulutusjaksot Ruotsissa ja Italiassa. Huomaathan, että työtä tehdään koe-eläinten kanssa samoissa tiloissa, joten työ ei sovi eläinallergikoille. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2022. 

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden automaatiosta ja PLC:stä 
  • Sähkö- tai automaatioalan koulutusta
  • Toimeentarttuvaa ja palveluhenkistä asennetta
  • B-ajokorttia
  • Valmiutta säännölliseen yön yli matkustamiseen Suomessa
  • Sujuvaa englannin sekä suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Upean mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoisiin ja monipuolisiin laitteistojen asennus- ja korjaustehtäviin moderneissa tutkimuslaboratorioissa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja matkustamaan mielenkiintoisiin kohteisiin Suomeen ja muualle Eurooppaan. Käytössäsi on työnantajan tarjoamat työvälineet sekä huoltoauto, jolla pääset kulkemaan huoltokohteisiin kotimaassa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: Huoltoteknikko, huoltoasentaja, automaatio, reissutyö, liikkuva työ

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.