Huoltoteknikko Finnvacum Oy Ab:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Lapinjärvi, Askola, Myrskylä, Pukkila

Haku päättyy 16.10.2022

Etsitkö liikkuvaa ja vaihtelevaa huoltotyötä elintarviketeollisuuden prosessilaitteiden ja pakkauskoneiden parissa? 

Haemme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä huoltoteknikkoa asiakkaallemme Finnvacum Oy Ab:lle Sipoon Söderkullaan.

Finnvacum Oy Ab on Sipoossa sijaitseva elintarviketeollisuuden pakkauskoneiden maahantuoja, joka on toiminut alalla jo yli 50 vuotta. Finnvacum tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä pakkauskoneratkaisuja, joihin sisältyvät laitetoimitukset, asennukset, säädöt, koulutukset ja koeajot asiakkaiden tarpeen mukaan. He tarjoavat myös kattavan varaosavaraston sekä huoltopalvelun.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten elintarviketeollisuuden laitteiden asennuksia sekä huoltoja. Työskentelet erilaisten pakkaus- ja prosessikoneiden parissa, ja toivommekin sinulta ymmärrystä niiden toiminnasta. Työstä noin kolme päivää viikosta on reissutyötä asiakaskohteissa ympäri Suomen, ja noin kaksi päivää viikosta työtä tehdään Finnvacum Oy Ab:n tiloissa Söderkullassa. Suurin osa työkeikoista on 1-2 päivän mittaisia, joista pääsee illaksi kotiin, ja pisimmät keikat ovat noin viikon mittaisia. Työaikasi on pääsääntöisesti klo 8-16.

Arvostamme

  • Kokemusta elintarviketeollisuudesta
  • Sähkö-, automaatio-, tai mekaniikka-alan kokemusta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia uutta
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Itsenäistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja itsenäisen huoltoteknikon työn, jossa pääset matkustelemaan työkohteisiin ympäri Suomea. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Finnvacum Oy Ab tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan, laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, tietokone- ja puhelinedun, sekä koeajan jälkeen autoedun. Heidän täysin uusista toimitiloistaan löytyy myös kuntosali, joka on työntekijöiden vapaassa käytössä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

Asiakkuuspäällikkö Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 

Avainsanat: huoltoteknikko, huoltoasentaja, huoltoinsinööri, huolto, elintarviketeollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.