Huoltopuolen sähköasentaja

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä

Haku päättyy 28.12.2022

Tarjolla huoltokeikkaa sähköpuolella!

Asiakasyrityksemme etsii kolmea sähköasentajaa huoltopuolen sähköasennuksiin. Työtä suoritetaan Pirkanmaalla vaihtuvissa kohteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, kun tehtävään sopiva henkilö on valmis aloittamaan. Työ pitää sisällään vika-ja huoltokeikkaa erilaisissa kohteissa. Työ on osittain hyvin itsenäistä, joten aikaisempi kokemus sähköalan huoltotöistä on eduksi. 

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen kauttamme, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyritykselle. Palkka määräytyy TES mukaan aikaisempaan kokemukseen ja koulutukseen nojautuen. Tässä osaavalle kaverille työ, johon sitoutua.

Mikäli etsit sopivasti haastetta ja monipuolisuutta työhösi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Iralle, p. 0406766383 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!