Huoltoasentaja

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Onko vianhaku, huoltotyöt ja korjaaminen sinulle tuttua puuhaa? Nautitko ongelmanratkaisusta ja itsenäisestä työstä?

Etsimme asiakasyrityksellemme huoltoasentajaa Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme korjaa ja huoltaa ammattitaitoisesti erilaisia konepajojen tuotantolaitteita ja koneita sekä tarjoaa erilaisia energiatehokkuuspalveluita.  

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät huoltaen ja korjaten erilaisia konepajoilla käytettäviä koneita ja laitteita, kuten esimerkiksi sorveja, jyrsimiä, levyleikkureita ja puristimia. Itsenäiseen työhön kuuluu sekä mekaanisia että sähköautomaatiopuolen asennuksia, huoltoa ja korjauksia, ja arvostammekin kokemusta kyseisiltä aloilta.

Työ on liikkuvaa ja sijoittuu vaihteleviin teollisuuden laitoksiin ja konepajoihin Etelä-Suomen alueella. Viikoittainen työaikasi on 40h ja työt tehdään maanantaista perjantaihin päivävuorossa. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen ja valmiutta työskennellä tarpeen mukaan myös iltaisin. Työsuhteessa käytetään Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Kokemusta konepajalaitteista 
  • Ymmärrystä sähköautomaatiosta
  • Motivaatiota ja hyvää ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • B-ajokorttia 

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa huoltoasentajan työtehtävissä, sekä kattavan perehdytyksen laitekantaan ja työnkuvaan. Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, minkä jälkeen asiakkaamme toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: huoltoasentaja, huoltoteknikko, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, koneenasentaja, metalliteollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.