Huoltoasentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 5.2.2023

Haemme asiakkaallemme huoltoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Poriin! 

Asiakkaamme on erikoistunut teollisuusalojen tarkastuksiin, kunnossapitoon, huoltoon asennustehtäviin ja sen pääasiallinen toimiala onkin hydraulisten laitteiden asennus ja huolto.

Työ sisältää teollisuushuoltoa, sähkökunnossapitoa ja vianhakua. Työssäsi toimit paljon nostureiden parissa, eli työskentelet myös korkeissa paikoissa. Työhön vaaditaan alan koulutusta sekä mielellään yli kahden vuoden kokemusta sähköasennuksista. Lisäksi kokemus hydrauliikasta ja teräsrakenneasennuksista katsotaan eduksesi. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työ voi sisältää satunnaisia reissuhommia.

Toivomme sinulta voimassa olevia sähkötyö-, työturvallisuus- ja tulityökortteja. Pystyt työskennellä paineen alla ja omaat positiivisen ja ammattimaisen asenteen. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja osaat tarttua reippaasti töihin. 

Työsuhteen alussa saat kunnon perehdytyksen ja loistavan työporukan ympärillesi. Lisäksi sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään monipuolisten työtehtävien parissa. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli pääset työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

Kuulostiko tämä sinulle sopivalta paikalta? Jätäthän CV:llä varustetun hakemuksesi suoraan kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi. Hakemus kannattaa laittaa, vaikket olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Kysyttävää? Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi tai soittaa numeroon 040 194 9888. 

Avainsanat: huoltoasentaja, sähköasentaja, sähkö, teollisuus, nosturit, hydrauliikka, päivävuoro, rekrytointi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!