Huoltoasentaja

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 9.10.2022

Huoltoasentaja, Pori

Haemme asiakkaallemme Poriin vakituiseen työsuhteeseen huoltoasentajaa! Asiakkaamme työskentelee teollisuuden sähköjen, nostureiden sekä mekaanisten asennusten parissa.

Työnkuva:

Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja mielellään yli kahden vuoden kokemusta sähköasennuksista. Työ sisältää teollisuushuoltoa, sähkökunnossapitoa ja vianhakua. Luemme eduksesi myös kokemuksen hydrauliikasta ja teräsrakenneasennuksista.

Työssäsi toimit paljon nostureiden parissa, eli työskentelet myös korkeissa paikoissa. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta työ voi sisältää satunnaisia reissuhommia.

Lisäksi toivomme:

  • Voimassa olevaa sähkötyö- työturvallisuus- ja tulityökorttia
  • Paineensietokykyä ja positiivista asennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisutaitoa

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • Reilun ja hyvähenkisen työporukan!

Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Työssäsi saat käyttöösi työpuhelimen. Työsuhteessa olet oikeutettu työterveyshuoltoon, sairaskassaan sekä eri vapaa-ajan vakuutuksiin.

Kiinnostuitko?

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi nettisivujemme kautta! Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
Myyntikoordinaattori
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.