fbpx

Huoltoasentaja parvekelasiasennuksiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.9.2021

Etsimme asiakkaallemme reippaita, asiakaspalvelualttiita sekä motivoituneita parvekelasien huoltoasentajia pääkaupunkiseudun alueelle.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Tärkeintä on avoin ja motivoitunut asenne työtä kohtaan. Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on halua tehdä asiakastyötä, olet joustava työaikojen suhteen ja kykenet vastuulliseen, reippaaseen sekä itsenäiseen työhön. Työ edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä ahkeraa työotetta. Sinun tulee pystyä työskentelemään korkeissa paikoissa, sillä huoltoja tehdään myös kerrostaloissa. Et säikähdä sitä, jos työpäivät ovat ajoittain nopeatempoisia ja hektisiä. Toivomme sinulla olevan kokemusta rakennus,- huolto- tai nikkarointitöistä ja tuntemusta työkaluista sekä rakentamisen perusasioista. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, B-ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta se on eduksi.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluuvat jo asennettujen tuotteiden, kuten esimerkiksi terassi- ja parvekekaiteiden sekä parvekelasien huollot. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja antoisat työtehtävät, jossa pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Tässä työssä pääset osaksi huumorintajuista ja mukavaa työyhteisöä. Saat asiakasyritykseltä kattavan perehdytyksen työhösi. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja vähintään TES:n mukaisen palkan sekä iloisen HR-tiimimme tuen. Hyville tekijöille mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseti suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

Hakuprosessi: 
Mikäli olet etsimämme henkilö, laitathan hakemuksen jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme ensin sopivimmat hakijat esim. teams sovelluksen välityksellä, jonka jälkeen asiakasyriyksemme haastattelee potentiaalisimmat hakijat. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, parvekelasiasentaja, kokopäivätyö, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.