Huoltoasentaja, KESÄTYÖ 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Kerava, Lohja, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 29.5.2022

Pysyykö sinulla työkalut käsissäsi ja etsit kesälle asennustöitä? Viihdytkö fyysisessä ja vaihtelevassa reissutyössä? 

Haemme nyt asiakkaallemme huoltoasentajia reissuhommiin kesän ajaksi. Asiakkaamme on yksi Suomen johtavista teollisuustuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittajista. 

Työpäiväsi

Työssäsi matkustat tehtaisiin huoltotöihin Etelä- ja Keski-Suomessa, pääosin Uudenmaan alueella. Kohteita ovat esimerkiksi paperi- ja metsäteollisuuden tehtaat. Työtehtäväsi käsittävät mekaanisia asennuksia pari- tai ryhmätyönä. Huollettavanasi ja asennettavanasi ovat mm. purunpoiston suodatinjärjestelmät sekä hydrauliikkajärjestelmät, jonka lisäksi huolehdit laakereiden ja öljyjen vaihdoista. Työpäiväsi ovat fyysisesti raskaita, ja niitä tehdään lämpötilaltaan vaihtelevissa sekä pölyisissä olosuhteissa. Ylityöt ovat myös mahdollisia, jotta huollot sekä asennukset saadaan tehtyä aikataulussa. Työkeikkasi yhdessä kohteessa kestävät muutamista päivistä muutamiin viikkoihin. Työreissuille kuljet joko firman huoltoautolla tai omalla autollasi. Työsuhteessa noudatetaan Kaupan alan työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Työhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta mekaanisista asennuksista
  • Kokemusta hydrauliikka-asennuksista
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelytapaa
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle 

Tässä työssä pääset tekemään paljon monipuolista työtä vaihtelevissa kohteissa. Työkeikkojesi aikana yövyt joko hotelleissa tai mökeissä. Pitkät työpäivät kannustavalla palkalla (sis. päivärahat, km-korvaukset) tarjoavat hyvät kesäansiot ahkerille asentajille.   

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. 

Jäikö kysyttävää

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: Mekaaninen asentaja, huoltoasentaja, asentaja, reissutyö, kesätyö, kesätyö2022

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.