Huoltoasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Kiinnostavatko sinua monipuoliset asennus- ja korjaustyöt? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki sekä mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeraa ja motivoitunutta asentajaa metalliteollisuuteen Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät jätepuristinten korjaus- ja huoltotehtäviä huoltohallilla. Työtehtäviin esimerkiksi puristinten mekaaninen kunnostus, korjaushitsaukset, pienet sähkö- ja hydrauliikkatyöt sekä laitteiden pesut. Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa; aamuvuorot alkavat liukuvasti klo 5.00-6.00 ja iltavuorot ovat klo 13.30-22.00 Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta mekaanisista asennuksista ja/tai sähkö/hydrauliikkatöistä
  • Reipasta ja motivoitunutta työasennetta
  • Halua oppia uutta ja kehittyä erilaisissa työtehtävissä
  • Suomen tai englannin kielen taitoa
  • Kokemus trukilla ajamisesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviisi sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: asentaja, mekaniikka-asentaja, mekaaninenasentaja, sähköasentaja, hydrauliikka-asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.