Huoltoasentaja Hakonen Solutions Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Kerava

Haku päättyy 8.10.2023

Etsitkö mielenkiintoisia töitä monipuolisten huoltoasentajan tehtävien parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Hakonen Solutions Oy:lle motivoitunutta, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Hakonen on vahvassa kasvussa oleva perheyhtiö, jolla on yli 100-vuotinen historia. Hakonen tuottaa asiakkailleen jakelu-, asennus-, huolto- ylläpito-, käyttöönotto- ja kierrätyspalveluista aina muutto- ja toimitilapalveluihin. Hakonen työllistää yli 300 palvelevan logistiikan ammattilaista. Toiminta sijoittuu tällä hetkellä pääkaupunkiseudun, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Oulun talousalueilla sekä valtakunnallisesti Hakosen partneriverkoston kautta.

Työpäiväsi

Työpäiväsi vietät huoltaen ja korjaten erilaisia kodinkoneita vaihtelevissa asiakaskohteissa (esim. taloyhtiöt). Huoltotiimin asiakaskunta koostuu pääosin kiinteistöalan toimijoista ja kiinteistöjen omistajista. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa erilaisten pesukoneiden ja liesien huolto-, korjaus- sekä vianhakutehtävät. Työ on itsenäistä, ja suoritat huoltotöitä asiakkaiden hallinnoimissa tiloissa, joten itseohjautuvuus ja asiakaspalvelutaidot ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta.

Osana työnkuvaasi kuuluvat myös aikataulujen sopiminen suoraan asiakkaiden kanssa sekä raportointi sähköiseen järjestelmään. Työkohteisiin siirryt pakettiautolla ja B-ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamiseksi, C-kortti katsotaan eduksi.

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. sähköalan koulutus)
  • Kokemusta ja osaamista kodinkoneiden tai vastaavien laitteiden huoltamisesta ja korjaamisesta
  • Ahkera, tarkka ja huolellinen työskentelytapa
  • B-ajokorttia ja voimassa olevaa työturvakorttia
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa huoltoasentajan tehtävissä. Perusteellisen perehdytyksen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi vaihtelevissa työtehtävissä, joissa pääset myös kehittämään omaa ammattitaitoasi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Hakonen Solutions Oy toivoo sinun jäävän työskentelemään heidän kirjoilleen vakituiseksi työntekijäksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188

Ilmoitusnumero: 84962423

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus