Huoltoasentaja Dieta Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 21.7.2024

Kiinnostaako monipuolinen ja vaihteleva huoltotyö ammattikeittiölaitteiden ja kiertotalouden parissa? Haluatko työskennellä yhteen hiileen puhaltavassa työporukassa yrityksessä, joka välittää aidosti työntekijöistään?

Haemme nyt motivoitunutta ja reipasta huoltoasentajaa asiakkaallemme Dieta Oy:lle Helsinkiin Roihupeltoon pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Yritys suunnittelee, valmistaa ja ylläpitää kestävän kehityksen mukaisia keittiöitä niin kahviloille ja ravintoloille, kuin myös sairaaloille ja kouluille yli 30 vuoden kokemuksella. Dieta Oy kuuluu suomalaisomisteiseen Dieta Group -konserniin, joka työllistää lähes 180 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisten käytettyjen ammattikeittiölaitteiden ja -koneiden huolto- ja kunnostustehtäviä Dieta Oy:n työtiloissa Roihupellossa. Vastaat käytettyjen laitteiden vastaanotto- ja kunnossapitoprosessista, ja työtehtäviisi kuuluvat mm. laitteiden vastaanotto, huoltaminen, testaaminen sekä varastointi. Tavoitteenasi on minimoida kierrätykseen päätyvä materiaali, ja osallistut työssäsi myös kiertotalouskonseptin kehittämiseen yhdessä Dieta ReLife-tiimin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Työsuhteesi on kokopäiväinen ja vakituinen, ja työskentelet maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla aloittaen työt klo 7.00-9.00 välillä. Työsuhteessasi sovelletaan Teknologiateollisuuden TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta erilaisista alan huoltotehtävistä
  • Sähköalan koulutusta, tai kokemusta sähköhuolloista
  • Ymmärrystä varastonhallinnasta
  • Positiivista ja omatoimista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Innostusta kiertotaloutta ja vastuullista liiketoimintaa kohtaan
  • Kylmäluvista, trukinajotaidosta sekä C-ajokortista on etua työtehtävässä, nämä eivät ole kuitenkaan välttämättömiä

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Dieta Oy:lle, joka tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten huoltotehtävien parissa moderneissa työtiloissa Helsingissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja tueksesi ammattitaitoiset sekä sitoutuneet kollegat. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Dieta Oy antaa sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Dieta Oy tarjoaa sinulle myös laajasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä palkitsemisjärjestelmän.

Hakuprosessi

Olisiko Dieta Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin verkkosivujen kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: huoltoasentaja, huoltoteknikko, asentaja, sähköasentaja, keittiöasentaja, huolto, konekorjaus

Ilmoitusnumero: 107430396

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus