Huoltoasentaja Algol Technics Oy:lle

Kokoaikainen

Lahti

Haku päättyy 9.10.2022

Haluatko Lahden ykköspaikalle töihin? Etsitkö huoltoasentajan töitä monipuolisen laitekannan parista?

Etsimme nyt kahta motivoitunutta ja osaavaa huoltoasentajaa asiakkaallemme Algol Technics Oy:lle. Työpiste sijaitsee Hartwall-tehtaalla Lahdessa. Tarvetta on sekä sähköautomaatioasentajalle, että mekaanisen puolen osaajalle.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työpäiväsi
Päivittäisessä työssäsi teet tehtaan logistiikkapuolella laitteistojen määräaikaishuoltoja, käynnissäpitoa, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä sekä asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Laitekanta sisältää esimerkiksi korkeatavarahissejä sekä kuljettimia, ja päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES ja työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.30. Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua myös viikko- ja viikonloppupäivystyksiin.

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta
  • Osaamista sähköautomaatio- ja/tai mekaanisista asennuksista
  • MIG-hitsaustaitoa
  • Oma-aloitteista työasennetta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Osaamista tai halua oppia PLC- ja väylätekniikasta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Algol Technics Oy:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat työtäsi ja ovat ilonasi myös vapaa-ajalla, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä työterveyshuollon. Lisäksi jokaisessa yksikössä on bonuspalkkiojärjestelmä, johon voit vaikuttaa tiimisi kanssa päivittäisessä työssäsi.

Hakuprosessi

Olisiko Algol Technics juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.