Huoltoasentaja, Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Raisio, Somero, Naantali, Tarvasjoki, Salo, Vehmaa, Uusikaupunki, Taivassalo, Pyhäranta, Parainen, Lieto, Pöytyä, Masku, Marttila, Nousiainen, Oripää, Paimio, Rusko, Turku, Sauvo

Haku päättyy 4.12.2022

Haemme asiakkaallemme Turkuun huoltoasentajaa työskentelemään nostolaitteiden ja nosto-ovien parissa.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi/

Työnkuvaus:
Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu teollisuusnostureiden ja -nostolaitteiden, kuljetinjärjestelmien sekä korkeavarastojen huoltoja ja korjauksia. Tehtäväsi sisältää myös mm. vikakeikkoja. Mikäli sinulla on nostolaitetarkastajan pätevyys, teet myös tarkastuksia.
 Päätoimipisteesi sijaitsee Turussa, mutta työsi on liikkuvaa ja suoritat huoltoja Algolin asiakkaiden tiloissa. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista, mikä vaatii ongelmanratkaisukykyä. Työtä tehdään aamuvuorossa. 

Odotamme sinulta:
Etsimme hyviä kädentaitoja omaavaa henkilöä, jolla on itsenäinen ote työntekoon. Koulutukseltasi voit olla sähköasentajan tutkinnon tai automaatioasentajan tutkinnon suorittanut osaaja. Toivomme sinulta vahvaa sähköalan osaamista ja työkokemusta teollisuuden laitteiden ja/tai koneiden parissa työskentelystä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen nostolaitteiden tai nosto-ovien parissa työskentelystä. Sinulla tulisi olla asennus- ja sähkökuvien lukutaitoa sekä työturvallisuussäännöt hyvin hallussa.

Tarjoamme sinulle: 
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään itsenäisesti kattavan perehdytyksen jälkeen. Työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi alan osaajaksi.

Hakuprosessi:
Jos kiinnostuit, laita rohkeasti hakemus tulemaan! WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja kiinnostuit paikasta, tartu toimeen ja lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti meille. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, sähköautomaatioasentaja, nosturiasentaja, asentaja, kunnossapito, automaatio, teollisuussähköasentaja, teollisuusautomaatioasentaja, huoltoasentaja, teknikko

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!