Huoltoasentaja Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 26.3.2023

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Hattulaan huoltoasentajaa työskentelemään monipuolisten huoltotehtävien parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.
Työnkuva:
Tulet työskentelemään muun muassa automaattivarastojen, hyllystöhissien, nostureiden, henkilönostimien, nosto-ovien, työstökoneiden ja kuljettimien huoltojen parissa. Työtehtävä vaatii teknisen alan koulutuksen, oikeaa asennetta ja sitoutumista. Työtehtävä sisältää päivystysvuoroja paikallisesti sopien. Työskentelypiste on kiinteänä asiakkaan tiloissa, ja työtä tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aikaisemman vuoron alkaessa arkisin klo 6 ja myöhäisemmän vuoron päättyessä arkisin klo 20.30.
Mitä odotamme sinulta?
– Teknisen alan koulutusta (esim. sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
– Paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön
– Halua kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi
– Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi
– Mekaaninen osaaminen ml. vikojen selvitys- ja korjaustaidot luetaan eduksi
– Hitsaustaidot luetaan eduksi.
– Sähköosaaminen luetaan eduksi.
 
Tarjoamme
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn monipuolisten työtehtävien parista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja sinulle halutaan tarjota mahdollisuus kehittyä myös vaativampiin tehtäviin hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla. Työssä ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
 
Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR- konsultti Camilla Lehto, puh. 040 516 9393 klo 12-14 ajalla.
Avainsanat: huoltoasentaja, sähköasentaja, huolto, Hämeenlinna, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!