fbpx

Huoltoasentaja Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 26.9.2021

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Hämeenlinnaan huoltoasentajaa työskentelemään monipuolisissa huoltotehtävien parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.

Työnkuva:
Tulet työskentelemään muun muassa hyllystöhissien, nostureiden, henkilönostimien, nosto-ovien, työstökoneiden ja kuljettimien huoltojen parissa. Työtehtävä vaatii teknisen alan koulutuksen, oikeaa asennetta ja sitoutumista. Työskentelypiste on kiinteänä asiakkaan tiloissa, ja työtä tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa. 

Odotamme:
– Teknisen alan koulutusta (esim. kunnossapitoasentaja)
– Paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön
– Hyvää asennetta ja joustamiskykyä
– Halua kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi
– Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi
– Kokemus sähkövikojen korjaamisesta luetaan eduksi

Tarjoamme:
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn monipuolisten työtehtävien parista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja sinulle halutaan tarjota mahdollisuus kehittyä myös vaativampiin tehtäviin hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla. Työssä ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-trainee Camilla Lehto, puh. 040 516 9393 klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: huoltoasentaja, teollisuuden kunnossapito, huolto, Hämeenlinna, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.