Huoltoasentaja Algol Technics Oy

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 6.2.2022

Etsimme nyt vakituiseen kokopäivätyöhön Hämeenlinnaan huoltoasentajaa työskentelemään monipuolisissa huoltotehtävien parissa. Algol Technics Oy on kotimainen, pitkään teollisuuden kunnossapidon alalla toiminut yritys, joka on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Algol Technics on vahvasti mukana teollisuuden automaation ja robotiikan kehityksessä.

Työnkuva:
Tulet työskentelemään muun muassa hyllystöhissien, nostureiden, henkilönostimien, nosto-ovien, työstökoneiden ja kuljettimien huoltojen parissa. Työtehtävä vaatii sähköalan koulutuksen, oikeaa asennetta ja sitoutumista. Työtehtävä sisältää päivystysvuoroja paikallisesti sopien. Työskentelypiste on kiinteänä asiakkaan tiloissa, ja työtä tehdään asiakkaan työnjohdon alaisuudessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, myöhäisemmän vuoron päättyessä noin klo 19-20 välillä.

Mitä odotamme sinulta?
– Teknisen alan koulutusta (esim. sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja)
– Paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön
– Halua kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi
– Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksi
– Kokemus sähkövikojen korjaamisesta luetaan eduksi

Tarjoamme
Tulet saamaan kokopäiväisen vakituisen työn monipuolisten työtehtävien parista. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työtehtävän pitkällä historialla varustetussa yrityksessä ja saat tueksesi työhön osaavan, hyvän yhteishengen omaavan yrityksen henkilöstön. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja sinulle halutaan tarjota mahdollisuus kehittyä myös vaativampiin tehtäviin hyvän ja kattavan perehdytyksen avulla. Työssä ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteeseen www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa HR-koordinaattori Camilla Lehto, puh. 040 516 9393 klo 12-14 ajalla.

Avainsanat: huoltoasentaja, sähköasentaja, huolto, Hämeenlinna, kokopäivätyö, vakituinen

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.