HR Trainee

Kokoaikainen

Pori

Haku päättyy 31.10.2021

Oletko opintojesi loppusuoralla ja haluat suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun HR-alalla? 

Haemme nyt Porin tiimiimme opintojen loppuvaiheessa olevaa HR Traineeta.  

Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Olemme välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista.

Tässä tehtävässä:
HR Traineena työskentelet vuokratyösuhteiden sekä rekrytointien parissa ja olet mukana auttamassa asiakkaitamme löytämään eri alojen osaajia, kuten esimerkiksi teollisuuden ammattilaisia ja teknisiä asiantuntijoita. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen työnantajat ja työnhakijat keskenään. Työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijoiden kontaktoinnista, ehdokkaiden haastattelusta sekä tutustumisesta työsuhdeasioihin kuten työsopimusten tekemiseen ja työlainsäädäntöön.

Mitä odotamme sinulta? 
Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Olet esimerkiksi tradenomi- tai restonomiopiskelija. Olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Nautit työskentelystä ihmisten kanssa ja tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta ja rohkeutta lähteä tuottamaan sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensieto- sekä organisointikykysi kiireessä ovat ehdottomia vahvuuksia. 

Tarjoamme sinulle:
Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöpalvelualalle ja sen vaatimuksiin. Pääset osaksi Leenan ja Even innostavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa huumori kukkii. Tiimissämme tsempataan toisiamme sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tässä tehtävässä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta. 

Hakuprosessi: 
Jos tämä tehtävä puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi näissä tehtävissä meidän kanssamme, jätä hakemus ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi sekä siitä, millainen persoona olet. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan järjestelmämme kautta tulleet hakemukset.    

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö
Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hr, harjoittelu

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.