HR Trainee raksatiimiin

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 12.2.2023

Kiinnostaisiko sua päästä tutustumaan rekrytointien maailmaan pintaa syvemmältä? Nyt siihen olisi tilaisuus. Tampereen toimistomme 7 henkinen rakennusalan tiimi etsii vahvistuksekseen alasta innostunutta HR Traineeta. Raksatiimimme työllistää päivittäin n 300 rakennusalan työntekijää ympäri Pirkanmaata asiakasyritystemme työmaille. Tulet työssäsi huolehtimaan työnhakijoiden lisäksi vuokratyöntekijöistämme koko työsuhteen elinkaaren ajan.

HR Traineen työnkuva sisältää mm.:

-Työpaikkailmoitusten avaaminen ja ylläpito

-Työnhakijoiden kontaktointi

-Ehdokkaiden haastattelu sekä CV:n tekeminen

-Sopivien henkiköiden valinta ja perehdyttäminen

-Työtodistusten ja työsopimusten tekeminen

-Työntekijöiden yhteyshenkilönä toimiminen: yhteydenpito sekä yleisten asioiden hoitaminen

-Työntekijöiden palveleminen toimistolla päivittäisissä asioissa, kuten työvarusteiden antaminen ja kuulumisten vaihtaminen

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, sillä etsimme porukkaan sopivaa alasta motivoitunutta henkilöä. Eduksesi katsotaan hyvät asiakaspalvelutaidot, pitkäjänteisyys sekä hyvä organisointikyky. Tärkein työkalusi tulee olemaan puhelin ja kohtaatkin paljon erilaisia ihmisiä sekä kasvotusten että videoyhteyksien avulla, joten tehtävässä menestymistä auttaa hyvä tilannetaju ja kyky kohdata ihminen ihmisenä.

Pääset osaksi hyvän tekemisen meiningin omaavaa ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Meillä harjoittelijat eivät keitä kahvia vaan pääsevät tekemään töitä siinä missä muutkin. Työsi on ajoittain hektistä, joten toivomme sinulta joustavuutta – näin ollen joustoa löytyy myös meidän puolelta.

Maksamme harjoittelutukea 500€/kk ja harjoittelun jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa meillä työskentelyä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi korkeakouluopiskelijalle, jolla on opintoihin kuuluva 3-5 kuukauden harjoittelu suorittamatta. Meistä saat myös toimeksiantajan opinnäytetyöllesi!

Harjoittelun aloitusaika on sovittavissa, mutta toivomme aloituksen sijoittuvan maalis-huhtikuulle 2023. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Jätäthän ystävällisesti hakemuksen verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-konsultti Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Soittoajat:

ke 25.1. klo 9-10

ti 31.1. klo 13-14

pe 3.2. klo 10-11

Avainsanat: HR, HR Trainee, työharjoittelu, henkilöstöpalveluala, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!