fbpx

HR Trainee rakennustiimiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 30.9.2021

Kiinnostaako sinua HR-ala ja tavoitteenasi olisi kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi?

Etsimme HR Traineeta rakennusalan tiimiimme Helsingin toimistollemme. Olemme innostava, hymyilevä ja energinen tiimi, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. Meillä WorkPowerilla vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri.

Tehtävässäsi:

Tulet työskentelemään rakennusalan parissa tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. HR Traineen tehtäviin kuuluu rekrytointiprosessien hoitaminen alusta loppuun sisältäen työhakemusten laadintaa ja niiden jatkuvaa seurantaa, ehdokkaiden haastattelua, työsopimusten tekoa, työtilausten täyttämistä sekä asiakastilaisuuksissa, messuilla ja oppilaitoksissa vierailemista. Myös työntekijöiden perehdytys sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat tehtäviin. Meillä HR Trainee on myös tiiviisti yhteydessä asiakkaisiin. Työ saattaa olla välillä hektistä, joten vastapainoksi nauramme paljon ja välillä roisi huumori kukkii. Eli huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Olet sinnikäs, oma-aloitteinen ja tarkka, sekä sinulla on aito halu löytää oikeat työntekijät oikeisiin paikkoihin ja pystyt joustamaan työajoissa myös toimistoajan ulkopuolella. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Kohtaamisia tulee päivän mittaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös kasvotusten ja tästä syystä toivomme, että harjoittelijamme ei pelkää puhelimen kanssa tiiviistä työskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista, tai kokemusta tulevasta toimialasta, mutta aito kiinnostus ja positiivinen asenne on plussaa.

Hakuprosessi:

Olet opintojesi loppusuoralla oleva henkilö ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 3-6 kk). Jos kyseinen hakemus kuulosti sinusta mielenkiintoiselta ja voisit kuvitella itsesi vastaavissa tehtävissä meidän kanssamme, laita hakemusta tulemaan ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Etsimme ensisijaisesti harjoittelijaa, mutta olisimme iloisia, jos pystyisit jatkamaan meillä mahdollisesti myös harjoittelun jälkeen.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. 

Oletko sinä hakemamme kunnianhimoinen ja myyntihenkinen HR Trainee? Lähetä hakemuksesi ja CV:si 30.9.2021 mennessä  järjestelmämme kautta.

Lisätietoja:

Eva Kuikka

Toimialapäällikkö 040 5824082  eva.kuikka@workpower.fi

Päivi Seitz

HR-Konsultti 040 6208554  paivi.seitz@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.