fbpx

HR-Trainee kuljetus ja logistiikan tiimiin

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 10.10.2021

Kiinnostaako sinua HR-ala ja tavoitteenasi olisi kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi?

Etsimme kuljetus ja logistiikka-alan tiimiin HR-Traineeta! 

Tässä tehtävässä

Tulet työskentelemään kuljetus ja logistiikka-alan parissa tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. HR-Traineen tehtäviin kuuluu rekrytointiprosessien hoitaminen alusta loppuun sisältäen työhakemusten laadintaa ja niiden jatkuvaa seurantaa, ehdokkaiden haastattelua, työsopimusten tekoa, työtilausten täyttämistä sekä asiakastilaisuuksissa, messuilla ja oppilaitoksissa vierailemista. Työ saattaa olla välillä hektistä, joten vastapainoksi nauramme paljon ja välillä roisi huumori kukkii. Eli huumorintajusta ja pilkkeestä silmäkulmassa ei ole mitään haittaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Olet opintojesi loppusuoralla oleva henkilö ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 3-6kk). Olet sinnikäs, oma-aloitteinen ja tarkka, sekä sinulla on aito halu löytää oikeat työntekijät oikeisiin paikkoihin ja pystyt joustamaan työajoissa myös toimistoajan ulkopuolella. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Kohtaamisia tulee päivän mittaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös kasvotusten ja tästä syystä toivomme, että harjoittelijamme ei pelkää puhelimen kanssa tiiviistä työskentelyä. Sinulla ei tarvitse olla valmista osaamista, tai kokemusta tulevista toimialoista (kuljetus ja logistiikka), mutta kiinnostus näitä aloja kohtaan on plussaa.

Tarjoamme sinulle 

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden ponnistaa henkilöstöalalle! Meillä HR-Trainee pääsee tekemään työtä, jolla on merkitys ja joka on laaja ja monipuolinen. Emme halua sinua vain keittämään kahvia, vaan pääset tositoimiin heti alusta alkaen ja sinulla on myös itsellä mahdollisuus muokata omaa työskentelytapaasi. Otamme mielellämme vastaan erilaisia ideoita ja haluammekin sinut heti isoksi osaksi porukkaamme. Tarpeen mukaan voit myös työskennellä etänä, vaikka kotitoimistolta. Työn hektisyyden vuoksi arvostamme myös vapaa-aikaasi ja siksi tarjoamme joustavan työajan. 

Hakuprosessi

Jos kyseinen hakemus puhutteli sinua ja voisit kuvitella itsesi vastaavissa tehtävissä meidän kanssa, jätä toki hakemusta ja kerro osaamisestasi, kokemuksestasi, sekä millainen persoona olet. Voit myös kertoa milloin voisit aloittaa ja kuinka pitkään toivoisit harjoittelun kestävän. Etsimme ensisijaisesti harjoittelijaa, mutta olisimme iloisia, jos pystyisit jatkamaan meillä myös harjoittelun jälkeen.

Haastattelut aloitetaan haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tervetuloa meidän tiimiin!

Lisätiedot tarvittaessa:

Asiakkuuspäällikkö Joonas Silvennoinen

044 7708618

joonas.silvennoinen@workpower.fi

HR-konsultti Ossi Saarela

040 6697566

ossi.saarela@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.