HR- koordinaattori Rakennustiimiin

Kokoaikainen

Haku päättyy 31.1.2022

WPfiilis ei ole vain hashtag vaan se näkyy ja kuuluu toimistoissamme. Vuonna 2020 WorkPowerin kautta työskenteli yli 2000 työntekijää, haastattelimme lähes 5000 henkeä ja saimme yli 17 000 työhakemusta. Palvelimme 469 asiakasta kerryttäen liikevaihtoa reilut 24 miljoonaa euroa.   

Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin loistavassa kasvuvauhdissa, ja tätä kasvua tukemaan etsimme tulevaa HR alan tähteä HR-koordinaattoriksi Helsingin rakennustiimiin. Olemme innostava, välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista.  

Tehtävässäsi:

Tulet työskentelemään rakennusalan parissa tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. HR- koordinaattorin tehtäviin kuuluu rekrytointiprosessien hoitaminen alusta loppuun sisältäen työhakemusten laadintaa ja niiden jatkuvaa seurantaa, ehdokkaiden haastattelua, työsopimusten tekoa, työtilausten täyttämistä sekä asiakastilaisuuksissa, messuilla ja oppilaitoksissa vierailemista. Myös työntekijöiden perehdytys sekä erilaiset toimistotyöt kuuluvat tehtäviin. 

Toivomme sinulta:

Tulevalta tiimikaveriltamme odotamme sinnikkyyttä, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä johtaa omaa työskentelyään. Pystyt joustamaan työajoissa myös toimistoajan ulkopuolella. Työ tapahtuu ihmisten kanssa, joten sosiaaliset tilanteet tulevat tutuiksi ja erilaisten ihmisten kohtaaminen on arkipäivää. Kohtaamisia tulee päivän mittaan niin puhelimitse, sähköpostilla kuin myös kasvotusten ja tästä syystä toivomme, ettet ei pelkää puhelimen kanssa tiiviistä työskentelyä. Osaat kynäillä monenlaisia työpaikkailmoituksia.

Taustasi tai koulutuksesi ei tarvitse osua tiettyyn muottiin, mutta arvostamme korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta rekrytoinneista/rekrytointipalveluista, myynnistä tai asiakaspalvelusta. Voit kuitenkin olla hankkinut osaamista myös tiimin toimialalta. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa arvojemme mukainen toiminta eli tahto, välittäminen sekä nopeus, mitkä toivottavasti puhuttelevat myös sinua.

Miksi hakisit WorkPowerilaiseksi?

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi erittäin monipuolisesti. Vauhdikas ja kasvava työyhteisömme takaa vastuuta ja mahdollisuuksia jokaiselle tiimiläisellemme. Saat vapautta tehdä asioita haluamallasi tavalla eikä esihenkilö ole kurkkimassa olkasi yli. Innostumme rohkeista ideoista, ja työssä on myös lupa epäonnistua. Otamme opiksi virheistä ja ongelmista.

Meillä tehdään paljon töitä tiimeissä, joten yksin ei tarvitse iloita tai murehtia. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työhyvinvointiin ja viljelemme palautetta paljon. Työviihtyvyys ja sitoutuminen ovat menestyksemme avaimia.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään, ja pyrimme luomaan hyvät toimintaedellytykset tälle.

Hakuprosessi

Oletko sinä oikea henkilö tähän tehtävään?  

Lähetä hakemuksesi CVn ja palkkatoiveen kera 31.1.2022 mennessä järjestelmämme kautta.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:

Päivi Seitz  

HR-Konsultti & HR Team Leader

040 6208554  paivi.seitz@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.