fbpx

HR-koordinaattori / HR-konsultti WorkPowerille

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 19.12.2021

WPfiilis ei ole vain hashtag vaan se näkyy ja kuuluu toimistoissamme. Vuonna 2020 WorkPowerin kautta työskenteli yli 2000 työntekijää, haastattelimme lähes 5000 henkeä ja saimme yli 17 000 työhakemusta. Palvelimme 469 asiakasta kerryttäen liikevaihtoa reilut 24 miljoonaa euroa.   

Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin loistavassa kasvuvauhdissa, ja tätä kasvua tukemaan etsimme uusia työkavereita Helsingin tiimeihin. Nyt etsimme tulevaa HR alan tähteä HR-koordinaattoriksi tai alan asiantuntijaa HR-konsultiksi. Olemme innostava, välittävä ja huumorintajuinen työyhteisö, joka koostuu HR- ja myyntialan asiantuntijoista. 

Tiimit

Tiimit ovat toimintamme sydän. Toimialaosaaminen on tiimeissämme huippuluokkaa. Vaikka työtä tehdään tiimeissä, on jokaisella oma merkityksellinen ruutu täytettävänä. Helsingin toimistolla löytyy varmasti jokaiselle omaa mielenkiintoa tai kokemusta vastaava tiimi:

– Johto- ja toimihenkilöhakujen tiimi (Teamleader Linda Wäst-Handolin)
– Kuljetuksen ja logistiikan tiimi (Teamleader Joonas Silvennoinen)
– Rakennusalan tiimi (Teamleader Eva Kuikka)
– Terveydenhuollon tiimi (Teamleader Aki Mäki-Arvela)
– Teollisuuden tiimi (Teamleader Noora Vainikka)

Työviikkosi

Olet osana tiivistä ja toisiaan tukevaa tiimiä, jossa yhdistämme asiakkaat ja työnhakijat aidosti välittäen. HR-koordinaattorina tai HR-konsulttina pääset työskentelemään rekrytointien parissa aina työpaikkailmoitusten laatimisesta työhakemusten käsittelyyn, hakijoiden haastatteluun ja arviointiin sekä palkkaamiseen asti. Tehtävääsi kuuluu myös työsuhteiden hallintaan liittyviä asioita. Jokaisella toimialalla on omat mausteensa, joten työtehtävät ovat hieman erilaisia toimialasta riippuen. Eikä samassakaan tehtävässä tule olemaan kahta samanlaista viikkoa.

Meillä pääset myös työskentelemään tiiviissä yhteistyössä markkinointimme kanssa, ja joskus voit löytää itsesi rekrytointitapahtumasta, messuilta tai kameran edestä: https://youtu.be/quuGc8Fr3wc 

Työsi tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseksi suunnitellaan yhdessä. Työviikkosi jäsentymiseen ja työskentelytapoihisi pääset vaikuttamaan itse. Oman tiimisi ”kotipaikka” on Helsingin toimistollamme, mutta työsi ei useinkaan ole paikkaan sidottua.  

Arvostamme

Edellytämme vastuullista työskentelyotetta sekä kykyä itsensä johtamiseen. Viihdyt ihmisten parissa ja olet aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Hyvät viestintätaidot kantavat tässä työssä pitkälle.

Taustasi tai koulutuksesi ei tarvitse osua tiettyyn muottiin, mutta arvostamme korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta rekrytoinneista/rekrytointipalveluista, myynnistä tai asiakaspalvelusta. Voit kuitenkin olla hankkinut osaamista myös tiimin toimialalta. 

Kaikkea tekemistämme ohjaa arvojemme mukainen toiminta eli tahto, välittäminen sekä nopeus, mitkä toivottavasti puhuttelevat myös sinua.

Miksi hakisit WorkPowerilaiseksi?

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi erittäin monipuolisesti. Vauhdikas ja kasvava työyhteisömme takaa vastuuta ja mahdollisuuksia jokaiselle tiimiläisellemme. Saat vapautta tehdä asioita haluamallasi tavalla eikä esihenkilö ole kurkkimassa olkasi yli. Innostumme rohkeista ideoista, ja työssä on myös lupa epäonnistua. Otamme opiksi virheistä ja ongelmista.

Meillä tehdään paljon töitä tiimeissä, joten yksin ei tarvitse iloita tai murehtia. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota työhyvinvointiin ja viljelemme palautetta paljon. Työviihtyvyys ja sitoutuminen ovat menestyksemme avaimia.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymään, ja pyrimme luomaan hyvät toimintaedellytykset tälle.

Hakuprosessi

Oletko sinä oikea henkilö tähän tehtävään? Lähetä hakemuksesi jo tänään CVn ja palkkatoiveen kera. Mikäli olet kiinnostunut tietystä toimialasta, kirjoita se hakemukseesi. 

Mahdollisia paikkoja meillä on jopa enemmän kuin tiimejä, joten haulla ei varsinaisesti ole päättymispäivää.

Hakijat käymme läpi kahden viikon välein ja olemme jokaiseen yhteydessä. 

Jäikö kysyttävää?

Johto- ja toimihenkilöhaut / Teamleader Linda Wäst-Handolin
linda.wast@workpower.fi
040 587 0583

Kuljetus- ja logistiikka / Teamleader Joonas Silvennoinen
joonas.silvennoinen@workpower.fi
044 770 8618

Rakennusala / Teamleader Eva Kuikka
eva.kuikka@workpower.fi
040 582 4082

Terveydenhuolto / Teamleader Aki Mäki-Arvela
aki.maki-arvela@workpower.fi
045 123 3713

Teollisuus / Teamleader Noora Vainikka
noora.vainikka@workpower.fi
040 551 4122

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.