Host Manager – Noli Studios

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa

Haku päättyy 4.6.2023

Noli Studios konsepti laajenee ja nyt haetaan uutta kohdepäällikköä (Host Manager)

Työ on koko-aikaista (112,5h/3 viikkoa) ja työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, aamu-, väli- ja iltavuoroissa Noli Studiosin pääkaupunkiseudulla toimivassa kohteessamme (Katajanokka, Sörnäinen, Myyrmäki, Malmi tai Herttoniemi). Lisäksi syksyllä 2023 Noli Studios on avaamassa Katajanokalle toisen kohteen ja alkuvuodesta 2024 on avautumassa Otaniemeen uusi kohde.       

Tehtävässäsi:

Oman kohteesi kohdepäällikkönä olet avainasemassa luomassa Noli Studiosin asiakkaille vaivatonta arkea, uusia kokemuksia sekä rentoa ja viihtyisää fiilistä yhdessä tiimisi ja palveluntarjoajien kanssa. Olet vastuussa kohteesi arjen toimivuudesta, kohteen kehittämisestä sekä luonnollisesti koko kohdetiimisi johtamisesta. Tiimin esihenkilönä toimiessasi olet mukana rekrytoimassa uusia työntekijöitä, mutta samalla pidät huolen nykyisen tiimisi motivoitumisesta ja kehittymisestä sekä siitä, että hyvä fiilis on mukana kaikessa tekemisessä. 

Noli Studiosin tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus ja että jokainen asiakas löytää juuri omannäköisen majoitusratkaisun. Kohdepäällikkönä oletkin avainasemassa luomassa Nolin majoittujille kotoisaa tunnetta niin omassa studiossa kuin osana naapurustoa. Esimerkilläsi näytät ja motivoit tiimiäsi tarjoamaan odotuksen ylittävän asiakaskokemuksen jokaiselle majoittujalle. Olet kiinnostunut siitä, mitä tapahtuu ympärilläsi ja nautit kun saat auttaa majoittujiamme tutustumaan uuteen naapurustoon ja yhteisöömme, esimerkiksi erilaisten yhteisöllisyystapahtumien myötä. 

Et myöskään pelkää ottaa ohjia käsiisi haastavissa tilanteissa, sinulla on tarmokas ote ja näet ongelmat mahdollisuuksina. Sinulla on innokas ja utelias asenne, sekä halu kehittää kohdettasi niin kaupallisesti kuin asiakaskokemuksen kannalta – osallistut aktiivisesti kohteesi liiketoiminnan kehittämiseen ja optimointiin. 

Nolisitko se sinä? Etsimme erityisen hyvää tyyppiä, mutta seuraavat asiat kertovat sinusta paljon:

  • Hyvä ja motivoitunut fiilis tiimissä on välttämätön osa arkeasi, ja esihenkilönä luot tätä tiimillesi. Koet, että motivoitunut, sitoutunut sekä hyvän yhteishengen omaava tiimi on tärkeimmässä roolissa tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Nautit toistuvista tehtävistä, mutta mikäli suunnitelmat menevät uusiksi, et pelästy. Hallitset muuttuvat kokonaisuudet myös kiireessä, huomioiden tiimisi tarpeet
  • Oma-aloitteisuus on valttisi! Nautit asiakaspalvelusta ja haluat löytää majoittujillemme parhaan mahdollisen elämisen ratkaisun Nolin tarjoamista vaihtoehdoista 
  • Et pelkää ongelmia, vaan näet ne mahdollisuuksina. Sinulla on proaktiivinen ote ja etsit mielelläsi ratkaisuja erilaisiin, joskus myös haastaviin tilanteisiin
  • Olet omimmillasi avoimessa ja monikulttuurisessa ympäristössä
  • Kokemus hotellialalta ei ole välttämättömyys, mutta alan koulutus, aito innostus ja/tai kiinnostus majoitusalaa kohtaan lasketaan eduksi
  • Sujuva asiakaspalvelu meillä onnistuu, kun kommunikoit sujuvasti englannin ja suomen kielellä
  • Et pelkää karaokelavaa tai impulsiivisia joukkuelajeja firman pikkujouluissa ;)

Noli Studios tarjoaa sinulle:

Mielenkiintoisen, erilaisen, monipuolisen ja haastavan esihenkilötyön uudenlaisen ja kasvavan konseptin parissa tiiviissä työyhteisössä. Meillä pääset osaltasi vaikuttamaan tapaan elää ja majoittua sekä pääset kehittämään osaamistasi, Nolin konseptia ja toimintaa. Oma tuleva kohteesi tulee määrittymään prosessin edetessä.

Mikäli koet olevasi etsimämme timanttinen tiiminjohtaja ja tulevaisuuden hotellialan kirkkain tähti, jätä hakemuksesi viimeistään 4.6.2023 WorkPowerin sivujen kautta. Huomioithan, että kaikki hakemukset tähän rooliin vastaanotetaan ainostaan Workpowerin sivujen kautta. Hakemusten käsittely sekä hakijoiden tapaamiset aloitetaan jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä. Toteutamme haastattelut viikoilla 21, 22 ja 23 ja pyrimme suorittamaan valinnat juhannukseen mennessä. Työn aloitusajankohta olisi heinäkuun loppupuolella/elokuun alussa.

Lue lisää Noli Studiosin kohteista:

Noli Studios – verkkosivut

Instagram

TikTok

Tästä pääset vielä kurkkaamaan mitä Noli Studiosin työntekijän Sissin päivä sisältää: 

Sissin työpäivä Noli Studiosilla

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Linda Saarinen: 040 630 8101 tai  linda.saarinen@workpower.fi. Mikäli en pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laitat tekstiviestiä perään, niin soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin.  

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus