Hormistoasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Etsimme hormistoasentajaa asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävinäsi hormien ja savupiippujen asennukset, kunnostukset ja saneeraukset vaihtelevissa kohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää:

Sinulle on ehtinyt kertyä jo aiempaa kokemusta hormistoasennuksista tai muista rakennusalan työtehtävistä. Koulutus alalta on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Töitä tehdään korkeissa paikoissa, esimerkiksi kerrostalojen katolla, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Lisäksi B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä työtä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Mitä tarjoamme sinulle:

Meiltä saat laadukkaat työvaatteet, joissa tekee mielellään hommia. Vähintään rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä välittävän HR-tiimimme tuen työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme hurjapää, jota ei korkeat paikat kammoksuta? Laita meille rohkeasti hakemusta ja kerro kiinnostuksestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tulet työskentelemään alkuun WorkPowerin kautta vuokratyöntekijänä asiakasyrityksellämme, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
puh. 040 4828989 (arkisin klo. 10-16)

Avainsanat: hormistoasentaja, hormisto, hormi, rakennustyöntekijä, aputyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.