Hormistoasentaja pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.6.2023

Hormistoasentajia pääkaupunkiseudulle!

Meillä on nyt etsinnässä hormistoasentajia asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle! Työtehtäviisi tulee kuulumaan hormien ja savupiippujen asennukset, kunnostukset sekä saneeraukset vaihtelevissa kohteissa.

Työssä menestyminen edellyttää:

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta hormistoasennuksista tai muista rakennusalan työtehtävistä, kuten esimerkiksi tasoitus- ja maalaustöistä. Katsomme alan koulutus eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Töitä tehdään korkeissa paikoissa, esimerkiksi kerrostalojen katolla, joten työ ei sovellu korkeanpaikankammoisille. Edellytämme suomen kielen taitoa. Lisäksi B-ajokortin omistaminen on välttämätöntä, sillä työtä tehdään vaihtelevissa työkohteissa ympäri pääkaupunkiseutua. Työssä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Mitä tarjoamme sinulle:

Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa. Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet, sekä HR-tiimimme tuen kaikissa mahdollisissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme tekijä, jota ei korkeat paikat kammoksuta? Laita meille rohkeasti hakemusta tulemaan ja kerro kokemuksestasi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tulet työskentelemään alkuun WorkPowerin kautta vuokratyöntekijänä asiakasyrityksellämme, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: hormistoasentaja, hormisto, hormi, rakennustyöntekijä, aputyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus