Hormi- / savupiippuasentaja

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 30.1.2022

Haemme asiakkaallemme kokenutta hormi- / savupiippuasentajaa Turun alueelle. 

Työnkuvaus:
Työpäiväsi koostuu vanhojen hormien ja savupiippujen kunnostamisesta sekä valmispiippujen asennuksesta. Tekijällä tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja suurena etuna on kokemus hormien kunnostuksesta. Työ on fyysistä, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään osittain katolla, joten korkean paikan kammoa ei voi olla. 

Lisäksi toivomme sinulta: 
– Valmiutta työskennellä itsenäisesti 
– Luotettavuutta
– Hyvää asennetta
– Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyritys on yksi johtavista hormialan toimijoista Suomessa. Saat ympärillesi mukavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittyä. Työntekijänä sinulle annetaan koulutus sekä saat käyttöösi auton. Yritys tarjoaa myös kilpailukykyisen palkan. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: asentaja, savupiippuasentaja, Turku

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.