fbpx

Hormi- / savupiippuasentaja

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 19.9.2021

Haemme asiakkaallemme kokenutta hormi- / savupiippuasentajaa Turun alueelle. 

Työnkuvaus:
Työpäiväsi koostuu vanhojen hormien ja savupiippujen kunnostamisesta sekä valmispiippujen asennuksesta. Tekijällä tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja suurena etuna on kokemus hormien kunnostuksesta. Työ on fyysistä, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään osittain katolla, joten korkean paikan kammoa ei voi olla. 

Lisäksi toivomme sinulta: 
– Valmiutta työskennellä itsenäisesti 
– Luotettavuutta
– Hyvää asennetta
– Voimassa olevaa ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
Asiakasyritys on yksi johtavista hormialan toimijoista Suomessa. Saat ympärillesi mukavan työporukan sekä mahdollisuuden kehittyä. Työntekijänä sinulle annetaan koulutus sekä saat käyttöösi auton. Yritys tarjoaa myös kilpailukykyisen palkan. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: asentaja, savupiippuasentaja, Turku

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.