Hoiva-avustaja erityisasumispalveluihin, Riihimäki

Kokoaikainen

Riihimäki

Haku päättyy 24.10.2021

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva hoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin luepas loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimmekin nyt kahta hoiva-avustajaa vakituisiin työsuhteisiin kehitysvammaisten, autistien sekä mielenterveyskuntoutujien ryhmäkotiin. Tässä työssä sinun on mahdollista myös opiskella oppisopimuksella lähihoitajaksi.

Työnkuvaus:

Työkohde on Riihimäen keskustan tuntumassa sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. 14 paikkainen kohde tarjoaa asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on uusi, joten puitteet työntekoon ovat hyvät. Kyseessä on 2-vuorotyö. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaista hoitotyötä, mutta lääkehoito ei kuulu tehtäviisi. Työtä tehdään lähihoitajan työparina.

Toivomme:

Sinulta toivomme hoitoalan osaamista sekä hoiva-avustajan koulutusta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen asenne työtä kohtaan. Toivomme, että olisit innokkaasti mukana virikkeellisen arjen suunnittelussa ja ideoinnissa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaallemme.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle viestiä vaikkapa WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätietoja:

HR-konsultti Vilma Heino

p. 0406214660

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.