Hoiva-avustaja 2-6kk sijaisuuteen

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 6.2.2022

Hei hoiva-avustaja! Haemme nyt hoiva-avustajaa tai alan opiskelijaa 2-6 kuukauden sijaisuuteen Helsingin Pikku-Huopalahteen hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan asiakaskohteeseemme. Sijaisuuden jälkeen sinun on mahdollista työllistyä kohteeseen vakituisesti. 

Työn kuvaus:

Työkohde on Helsingissä sijaitseva Miina Sillanpään säätiöön kuuluva palvelukeskus, jossa tarjotaan ikäihmisille monipuolisesti asumispalveluita virkistyslomista ja hyvinkin itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja esimerkiksi kuntoutukseen.

Työtehtävät painottuvat pyykkäämiseen, asukkaiden ruokailussa avustamiseen, asukkaiden siirtoihin sekä kävelyttämiseen. Työhön sisältyy jonkin verran hoidollisia tehtäviä, mutta ei vaativia hoitotehtäviä. Työ on arkiaamupainoitteista, mutta silloin tällöin saattaa olla myös iltavuoroja.

Toivomme:

Sinun tulisi olla joko hoiva-avustajan tai lähihoidon koulutuksen käynyt tai alan opiskelija. Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön, ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä. Toivomme, että pystyt sitoutumaan suhteellisen säännölliseen arkiaamutyöhön, sekä olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös iltaisin. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa pitkäaikaisen sijaisuuden viihtyisässä palvelukeskuksessa, johon on erinomaiset yhteydet ja autolliselle autopaikka tarjolla. Hyvä työporukka, mukavat esimiehet ja mielenkiintoiset työtehtävät takaavat merkityksellisen ja nopeasti kuluvan työviikon. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen. Työllistyt kohteeseen aluksi meidän MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisäksi MediPowerin tiimi on myös työsuhteesi ajan tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja voitkin esittää hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.