Hitsaustaitoinen putkiasentaja Pirkanmaalle!

Kokoaikainen

Kangasala, Nokia, Tampere

Haku päättyy 2.12.2021

Etsimme hitsaustaitoisia putkiasentajia Pirkanmaalle!

Putkiasentajan työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset putkityöt sisältäen putkien hitsaukset. Asiakkaallamme on useita eri kohteita Pirkanmaan alueella, joten tarkemmat työtehtävät määräytyvät aina yksittäisen kohteen mukaan. Valitulla henkilöllä tulisi olla talotekniikan perustutkinnon lisäksi aiempaa työkokemusta lvi-alan tehtävistä sekä kykyä työskennellä niin työparin kanssa kuin itsenäisestikin. Otamme haussamme huomioon myös työuransa alkutaipaleella olevat tulevaisuuden ammattilaiset.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Työaika normaalisti arkipäivisin kello 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän oman kokemuksen mukaan, Talotekniikka-alan TESiä noudattaen. Hyville tekijöille tiedossa pitkä työrupeama.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin raksatiimi.

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-konsultti Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, putkiasentaja, lvi-asentaja, Tampere, Nokia, Kangasala, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.