Hitsaustaitoinen putkiasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.8.2022

Voihan hitsipilli – asiakasyrityksemme etsii hitsaustaitoista putkiasentajaa!

Työtehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi putkiremontit, erilaiset kalusteasennukset, huollot sekä korjaukset. Jo kertyneen kokemuksen, sekä alan koulutuksen lisäksi eduksesi katsomme hitsaustaidon. Tamperelaisen asiakasyrityksen kohteet ovat vaihtuvia, joten ne voivat olla sekä saneeraus- että uudiskohteita.

Me tarjoamme sinulle

  • työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa
  • pesun kestäviä ammattilaisia työkavereiksi
  • monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoiset kohteet

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työaikasi raksalla on perinteinen 7.00–15.30 ja palkkaa maksamme alan työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesi tietenkin huomioiden. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on löydyttävä taskusta ennen töiden aloitusta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja kerro aiemmasta kokemuksestasi sekä osaamisestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Katri Mäkinen p. 040 832 4363

WorkPowerilta saat käyttöösi laadukkaat ja ajantasaiset työvarusteet sekä rakennusalan TES mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen. Tampereen toimistollamme sinua auttaa ammattitaitoinen ja välittävä raksatiimi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: putkari, putkiasentaja, LVI, hitsaus, tampere, pirkanmaa, talotekniikka, putkimies

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.