Hitsaustaitoinen putkiasentaja!

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski

Haku päättyy 31.10.2021

Etsimme hitsaustaitoisia putkiasentajia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle!

Putkiasentajan työnkuvaan kuuluu kaikenlaiset putkityöt sisältäen putkien hitsaukset. Asiakkaallamme on useita eri kohteita Pirkanmaan alueella, joten tarkemmat työtehtävät määräytyvät aina yksittäisen kohteen mukaan. Valitulla henkilöllä tulisi olla talotekniikan perustutkinnon lisäksi aiempaa työkokemusta lvi-alan tehtävistä sekä kykyä työskennellä niin työparin kanssa kuin itsenäisestikin. Otamme haussamme huomioon myös työuransa alkutaipaleella olevat tulevaisuuden ammattilaiset.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia haastattelussa. Työaika normaalisti arkipäivisin kello 7-15. Palkan maksamme aina tekijän oman kokemuksen mukaan, Talotekniikka-alan TESiä noudattaen. Hyville tekijöille tiedossa pitkä työrupeama.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin raksatiimi.

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-konsultti Jasmi Hietanen p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, putkiasentaja, lvi-asentaja, Tampere, Lempäälä, Valkeakoski, Kangasala Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.