Hitsausoperaattori

Kokoaikainen

Raahe

Haku päättyy 29.5.2022

Haemme asiakkaallemme Raaheen hitsausoperaattoria robottihitsaukseen. 

Työnkuvaus:
Asiakasyritys palvelee laajasti muun muassa kuljetusväline-, puunjalostus- ja metalliteollisuudessa. Työhösi sisältyy monipuolisia teräsrakenteiden hitsaustöitä. Työssäsi vastaat hitsausaseman ohjelmoinnista ja käytöstä. Asiakkaallamme on käytössä Yaskawa Portal Arcsystem hitsausjärjestelmä. Työhösi sisältyy myös tuotteen tarkastusta ja käsinhitsausta tarpeen mukaan. 

Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta hitsauksesta ja eduksi katsomme kokemuksen robottihitsauksesta. Sinun ei tarvitse vielä olla rautainen ammattilainen, koska tehtävään koulutetaan. Työhön edellytetään metallialan koulutusta. Toivomme hakijalta piirustusten lukutaitoa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit lasketaan eduksesi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Lisäksi toivomme sinulta:
– Halua kehittyä 
– Oma-aloitteisuutta
– Motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: hitsaaja, robottihitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.