Hitsaaja

Kokoaikainen

Helsinki, Järvenpää, Kerava, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Oletko osaava hitsaaja? Haluaisitko työskennellä tiiviissä työyhteisössä monipuolisten työtehtävien parissa?

Haemme nyt Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys,  joka on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille.

Työpäiväsi
Työvuoroissasi hitsaat erilaisia ohutlevytuotteita. Hitsattava materiaali on pääasiassa mustaa terästä ainevahvuudeltaan 1 – 4 mm. Lisäksi hitsaat alumiinia sekä ruostumatonta- ja haponkestävää terästä ainevahvuuksilla 1 – 2 mm. Hitsausmenetelminä toimii MIG ja TIG. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisikin olla kokemusta edellä mainittujen materiaalien hitsauksesta molemmilla menetelmillä. Työsi sijoittuu päivävuoroon maanantaista perjantaihin, mutta mahdollista on myös tehdä pitempää päivää esim. 3pv/vk. Asiakkaamme tarjoaa majoituksen, mikäli olet matkustamassa työn perässä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES. 

Arvostamme

  • Kokemusta ohutlevyjen hitsaamisesta
  • Osaamista alumiinihitsauksesta
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta
  • Suomen tai englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä sekä perusteellisen perehdytyksen työhösi. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 

Avainsanat: tig-hitsaaja, mig-hitsaaja, hitsaaja, alumiinihitsaus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.