Hitsaaja TIG, MIG

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään ammattitaitoista hitsaajaa.

Työnkuva:
Työsi pitää sisällään pääasiassa ohuen materiaalin TIG- tai MIG-hitsausta piirustusten perusteella. Voimassa olevat hitsausluokat ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia. Erilainen kokemus levynkäsittelystä, kuten leikkauksesta tai särmäyksestä, katsotaan myös eduksesi. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä tuotteita valmistetaan sopimusvalmistuksena asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Työtä tehdään päivävuorossa

Toivomme sinulta:
– piirustustenlukutaitoa
– tarkkaa työnjälkeä
– oma-aloitteisuutta
– positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työporukassa ja hyvän perehdytyksen työhön. Työtä on tarjolla pidemmäksi aikaa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut asiakkaan kanssa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti
Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545

Avainsanat: hitsaaja, TIG, MIG, kokoaikatyö

Ilmoitusnumero: 88678639

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus